Procurorii l-au verificat pe primarul Coica Reviewed by CD on . Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au desfăşurat joi, 12 mai, percheziţii la domiciliul primarului Dorel Coica şi la toate cabinetele medic Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au desfăşurat joi, 12 mai, percheziţii la domiciliul primarului Dorel Coica şi la toate cabinetele medic Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Procurorii l-au verificat pe primarul Coica

Procurorii l-au verificat pe primarul Coica

Procurorii l-au verificat pe primarul Coica

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au desfăşurat joi, 12 mai, percheziţii la domiciliul primarului Dorel Coica şi la toate cabinetele medicale pe care acesta le-a administrat înainte să candideze pentrufuncția de primar.
Joi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au făcut verificării la domiciliul actualului primar al municipiului şi la toate cabinetele medicale S.C.M. Dr. Coica, la care edilul şef avea calitatea de administrator.
În luna iunie 2012, odată cu începerea mandatului de primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, s-a suspendat din funcţia de administrator al societăţii şi a considerat că veniturile societăţii nu mai apar ca venituri personale, neavând nicio calitate la S.C.M. Dr. Coica. Astfel edilul şef nu a inclus profitul de la cabinetele medicale în declaraţia personală de avere.
Coica a declarat că după o discuţie pe care a purtat-o în luna martie cu reprezentanţii Finanţelor Publice Satu Mare a constatat că veniturile societăţii S.C.M. Dr. Coica sunt înregistrate pe codul numeric personal al său. În acel moment, primarul a trimis o notă explicativă către Agenţia Naţională de Integritate la care a ataşat declaraţiile de avere rectificate pentru anii 2011, 2012, 2013 şi 2014.
În continuare redăm și comunicatul de presă trimis de primarul municipiului Satu Mare cu privire la acest caz: „ S.C.M Dr. Coica este o societate înregistrată la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Satu Mare pe codul numeric personal al subsemnatului care până în anul 2012 aveam calitatea de administrator al societăţii.
În luna iunie 2012, odată cu începerea mandatului de primar al municipiului m-am autosuspendat din funcţia de administrator al societăţii. Urmare acestui fapt am considerat că veniturile societăţii nu mai apar ca venituri personale, eu nemaiavînd nici o calitate la SCM Dr. Coica.
În luna martie a.c., după o discuţie cu reprezentanţii A.J.F.P Satu Mare am constatat că veniturile societăţii în cauză sunt înregistrate pe acelaşi cod numeric personal al subsemnatului, astfel fiind necesară întroducerea acestora în declaraţia personală de avere. În acel moment am trimis o notă explicativă către Agenţia Naţională de Integritate la care am atașat declaraţiile de avere rectificate pentru anii 2011, 2012, 2013, 2014.
Ca urmare A.N.I s-a autosesizat şi verifică autenticitatea declaraţiilor mele.
Nu sunt alte suspiciuni în verificările în curs.”

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus