Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate Reviewed by CD on . Înscrierea studenţilor în competiţie s-a prelungit până la data de 30 noiembrie 2012. Tinerii români care au studiat în străinătate în anul universitar 2011-201 Înscrierea studenţilor în competiţie s-a prelungit până la data de 30 noiembrie 2012. Tinerii români care au studiat în străinătate în anul universitar 2011-201 Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate

Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate

Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate

Înscrierea studenţilor în competiţie s-a prelungit până la data de 30 noiembrie 2012.

Tinerii români care au studiat în străinătate în anul universitar 2011-2012 își mai pot depunde candidatura la „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate” până la data de 30 noiembrie.

Înscrierea în concurs. Termenul-limită de înscriere în competiţie se prelungeşte până la data de 30 noiembrie 2012. În acest interval, studenţii români cu rezultate excepţionale în străinătate se pot înscrie în concurs prin trimiterea unui CV şi a unei scurte autodescrieri la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro. De asemenea, Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă tuturor celor care cunosc studenți cu rezultate deosebite posibilitatea de a contribui la recunoașterea valorii lor prin completarea formularului de recomandare.
Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați www.gala.lsrs.ro/concurs/.
Jurizarea candidaților. La fel ca în cazul edițiilor precedente ale competiției, evaluarea candidaților va fi organizată în două etape. Preselecția va fi realizată de către laureații ediţiilor anterioare ale Galei Studenţilor Români din Străinătate, iar selecția finală revine, ca în fiecare an, unui juriu prestigios alcătuit din personalități ale societății românești. În cadrul ediției din acest an, juriul este prezidat de Dl. Acad. Ionel Haiduc (Preşedintele Academiei Române) și alcătuit din: Dl. Acad. Eugen Simion, Dl. Raed Arafat (Ministerul Sănătăţii), Dl. George Butunoiu (Butunoiu Executive Search), Dna. Sandra Pralong (SynergEtica Foundation), Dl. Liviu Mureşan (Fundaţia EURISC), Dl. Napoleon Pop (Banca Națională a României), Dl. Radu Dudău (Universitatea București) şi Dl. George Ivaşcu (Teatrul Metropolis).
Criteriile de jurizare vor avea în vedere domeniul academic – rezultatele deosebite în domeniul de studiu și activitatea științifică – și activitățile extra-curriculare – desfășurate în planurile social și al dezvoltării personale.
Înmânarea premiilor va avea loc în cadrul Galei Studenţilor Români din Străinătate, eveniment ce se va desfășura în data de 8 ianuarie 2013 la Palatul Parlamentului. Toți cei interesați să ia parte la această seară de Gală sunt invitați să își rezerve un loc prin completarea formularului de înscriere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus