Oșan rupt de beat și fără permis s-a răturnat cu motocicleta în șanț Reviewed by CD on . În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.30, un tânăr de 19 ani din comuna Batarci, s-a răsturnat în șanț cu motocicleta pe care o conducea. Polițișt În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.30, un tânăr de 19 ani din comuna Batarci, s-a răsturnat în șanț cu motocicleta pe care o conducea. Polițișt Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Oșan rupt de beat și fără permis s-a răturnat cu motocicleta în șanț

Oșan rupt de beat și fără permis s-a răturnat cu motocicleta în șanț

Oșan rupt de beat și fără permis s-a răturnat cu motocicleta în șanț

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.30, un tânăr de 19 ani din comuna Batarci, s-a răsturnat în șanț cu motocicleta pe care o conducea.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că tânărul, circulând cu motocicleta prin Comlăușa, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra vehiculului.
La extinderea verificărilor s-a constatat că motocicleta nu era înmatriculată, iar motociclistul nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
La testarea alcoolscop s-a stabilit că cel în cauză avea o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe lângă infracțiunea de vătămare corporală din culpă, tânărul va fi cercetat și pentru infracțiunile rutiere pe care le-a comis.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus