Minori răniți grav în urma unui accident rutier Reviewed by CD on . Joi, ora 11.27, pe DN 1 C, la km 185+700 m , în afara localității Iojib , județul Satu Mare, un conducător auto de 31 ani, din localitatea Lupșa, județul Alba , Joi, ora 11.27, pe DN 1 C, la km 185+700 m , în afara localității Iojib , județul Satu Mare, un conducător auto de 31 ani, din localitatea Lupșa, județul Alba , Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Minori răniți grav în urma unui accident rutier

Minori răniți grav în urma unui accident rutier

Minori răniți grav în urma unui accident rutier

Joi, ora 11.27, pe DN 1 C, la km 185+700 m , în afara localității Iojib , județul Satu Mare, un conducător auto de 31 ani, din localitatea Lupșa, județul Alba , conducând ansamblul de vehicule format din autoutilitară şi remorcă, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, a intrat în coliziune cu atelajul hipo condus de un bărbat de de 44 ani, din Medieșu Aurit, județul Satu Mare .

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a doi minori de 10, respectiv 12 ani, pasageri în atelajul hipo, respectiv rănirea ușoară a căruţaşului. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
Poliţiştii continuă cercetările.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus