„Force Turism” – o revistă dedicată turismului din județul Satu Mare Reviewed by CD on . Revista de business și turism „Force Turism” s-a lansat miercuri, la Centrul de Informare Turistică Satu Mare. Lansarea a fost făcută de către președintelui Con Revista de business și turism „Force Turism” s-a lansat miercuri, la Centrul de Informare Turistică Satu Mare. Lansarea a fost făcută de către președintelui Con Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultur㻄Force Turism” – o revistă dedicată turismului din județul Satu Mare

„Force Turism” – o revistă dedicată turismului din județul Satu Mare

„Force Turism” – o revistă dedicată turismului din județul Satu Mare

Revista de business și turism „Force Turism” s-a lansat miercuri, la Centrul de Informare Turistică Satu Mare. Lansarea a fost făcută de către președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, vicepreședintelui Mircea Govor și Felician Pop, directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale.

„Force Turism” este o publicație de prestigiu care ilustrează toate destinațiile turistice ale județului Satu Mare, prezentate atât în limba română, cât și în limba engleză. Primul număr este dedicat exclusiv turismului.
De la Felician Pop am aflat că este pentru prima dată după 1908-1909 când județul nostru are o asemenea prezentare de amploare.
Cei care vor răsfoi și vor citi această revistă vor fi cu siguranță atrași de obiectivele turistice, tradițiile, obiceiurile, de frumusețile pe care județul nostru le are. În interiorul revistei, sunt promovate și unele firme din județul Satu Mare.
Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef a declarat că lansarea acestei reviste este un pas foarte important pentru Satu Mare deoarece „aici putem să prezentăm locuri, oameni, bogățiile turistice ale județului, vinul, pălinca, tot ce avem mai frumos și această revistă va putea să prezinte toate destinațiile turistice din județ”. Totodată, acesta a mai subliniat că prin promovarea destinațiile turistice se vor putea atrage și investitori.
De asemenea, Ștef a mai precizat că se vor continua lucrările la Luna Șes, un alt punct turistic important. „Suntem mândri că am reușit să facem și acest pas important pentru noi și de acum și cu sprijinul Guvernului Ponta pe programul de dezvoltare locală, reușim să facem un pas mare de tot pentru a putea finaliza obiectivele turistice care au fost deschide de ani de zile. Un exemplu foarte clar, vom pune bani ca să continuăm investițiile de la Luna Șes”.
La rândul său, vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor a menționat că „această revistă nu face altceva, decât să oglindească ceea ce avem noi mai bun în județul nostru. Avem cu ce să ne mândrim și sper ca anul viitor să avem și unde schia”
Revista este editată de Agenția Force Turism, în colaborare cu Consiliul Județean Satu Mare și toate informațiile din această publicație au fost oferite de instituția menționată anterior. La „Force Turism” s-a lucrat un an de zile și s-au scos 1.000 de exemplare care vor fi distribuite prin instituții, primării, agenții de turism și asa mai departe. Publicația va fi promovată prin Ministerul Afacerilor de Externe, IMM-uri și prin Agenția Județeană de Turism.
De asemenea, revista va fi prezentată de către Centrul de Informare Turistică Satu Mare la târgurile din țară și din străinătate, în scopul de a arăta că orașul nostru are potențial turistic.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus