Excursie din România până la Maroc, cu bătrânele Dacii 1300 și 1310 Reviewed by CD on . Chiar dacă producția ei s-a oprit cu mulți ani înainte, bătrâna Dacie rămâne una dintre cele mai iubite mașini ale românilor. Autoturismul a rămas un simbol al Chiar dacă producția ei s-a oprit cu mulți ani înainte, bătrâna Dacie rămâne una dintre cele mai iubite mașini ale românilor. Autoturismul a rămas un simbol al Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Excursie din România până la Maroc, cu bătrânele Dacii 1300 și 1310

Excursie din România până la Maroc, cu bătrânele Dacii 1300 și 1310

Excursie din România până la Maroc, cu bătrânele Dacii 1300 și 1310

Chiar dacă producția ei s-a oprit cu mulți ani înainte, bătrâna Dacie rămâne una dintre cele mai iubite mașini ale românilor. Autoturismul a rămas un simbol al șoferilor, iar acum câțiva sătmăreni vor să o readucă în atenția lumii întregi, iar pentru asta vor face o excursie îndrăzneață, punctul de plecare fiind Satu Mare, iar destinația finală este Maroc, Deșertul Sahara.


Practic, la bordul a două autoturisme Dacia 1300 și Dacia 1310, sătmărenii vor parcurge 10.000 de km și vor străbate Ungaria, Slovenia, Italia, Franța, Spania și Maroc.
Inițiatorul acțiunii este un tânăr sătmărean, Ovidiu Pop, de meserie IT-ist, fiind fondatorul Ovilex Sofware, una dintre cele mai mari companii de jocuri din România, cunoscut și apreciat atât în țară, cât și în strănătate.


”Urmează să pornim spre o aventură incredibilă cu Daciile noastre dragi. Două exemplare istorice, Dacia 1300 și 1310, vor străbate peste 10.000 de Kilometri în luna aprilie, pornind din Satu Mare cu destinație finală Deșertul Sahara! Traseul include următoarele țări: România, Ungaria, Slovenia, Italia, Franța, Spania și Maroc! Dacă totul va merge bine, ne vom întoarce cu ele pe roți!”, a spus Ovidiu Pop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovidiu Pop nu este la prima ispravă, acesta împreună cu trei prieteni, în toamna anului 2016 s-au aventurat spre Londra cu o Dacia 1310, parcurgând 2400 de km cu bătrâna Dacie.

 

 

 

 

De asemenea, în toamna anului trecut, Ovidiu și prietenii lui au făcut turul țării cu trei Dacii vopsite: roșu, galben și albastru, traversând Transfăgărășanul și vizitând regiunea Moldovei.

 

 

                                                                                                                                               „Cel mai fain feeling când conduc, îl am de la Dacia 1300”, a precizat Ovidiu.

 

Este de remarcat că Ovidiu, a ales să rămână acasă, să se dezvolte și să investească în mașinile autohtone românești, cea mai nouă achiziție fiind o Dacie Sport, pe care dorește să o reabiliteze, iar apoi cu siguranță va începe o nouă aventură.

Pasionații de autoturisme se pot abona la canalul de youtube a lui Ovidiu Pop:  https://www.youtube.com/channel/UC7KiRopgqY09GmcKS2Yq5Qg sau pot da like paginii de facebook https://www.facebook.com/daciaexpedition/,  unde fiecare zi înseamnă o nouă provocare pentru Ovidiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus