DVD-uri piratate descoperite în Piața de Vechituri Reviewed by CD on . În timp ce se aflau, duminică, în jurul orei 11.30, în patrulare în zona Pieţei de Vechituri din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni au surprins o femeie În timp ce se aflau, duminică, în jurul orei 11.30, în patrulare în zona Pieţei de Vechituri din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni au surprins o femeie Rating: 0
Ești aici: Acasă » Fără categorie»DVD-uri piratate descoperite în Piața de Vechituri

DVD-uri piratate descoperite în Piața de Vechituri

DVD-uri piratate descoperite în Piața de Vechituri

În timp ce se aflau, duminică, în jurul orei 11.30, în patrulare în zona Pieţei de Vechituri din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni au surprins o femeie care oferea spre vânzare discuri optice ( tip DVD) care păreau a fi piratate.

În urma verificărilor, jandarmii au identificat-o pe Ana J., în vârstă de 57 de ani, din Satu Mare, care oferea spre vânzare 27 discuri optice, care păreau a fi piratate.
S-a luat măsura ridicării discurilor optice şi depunerea acestora la Poliție.
Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de ,,oferirea spre vânzare de mărfuri-pirat”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 139 ^ 6, alin. 2, 3 din Legea nr. 8 din 1996, dosarul fiind înaintat Poliției.
Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, dacă observă persoane care oferă spre vânzare astfel de produse.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus