” Cel mai bun candidat al Dreptei îl punem la înaintare”, anunță Andreea Paul Reviewed by CD on . Prim-vicepreședinte PD-L Andreea Paul și deputat de Țara Oașului, a comentat pentru Transilvania-tv.ro ultimele evenimente politice, lansându-se în atacuri viru Prim-vicepreședinte PD-L Andreea Paul și deputat de Țara Oașului, a comentat pentru Transilvania-tv.ro ultimele evenimente politice, lansându-se în atacuri viru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»” Cel mai bun candidat al Dreptei îl punem la înaintare”, anunță Andreea Paul

” Cel mai bun candidat al Dreptei îl punem la înaintare”, anunță Andreea Paul

” Cel mai bun candidat al Dreptei îl punem la înaintare”, anunță Andreea Paul

Prim-vicepreședinte PD-L Andreea Paul și deputat de Țara Oașului, a comentat pentru Transilvania-tv.ro ultimele evenimente politice, lansându-se în atacuri virulente la adresa opoziției.
Paul, n-a dorit să facă însă vreun comentariu la adresa UDMR, spunând că nu dorește să interpreteze jocul acestora. ”Mie nu-mi place să intru în părerologia politică în care se antrenează cu toții, nu vreau să interpretez jocul lor”. A comentat însă, pe larg felul în care premierul Victor Ponta și PSD încearcă să fragmenteze Dreapta. Despre Partidul lui Călin Popescu Tăriceanu PLR, Andreea Paul crede că este ”O porcărie”, și îl etichetează ca fiind ”o mitoctuză care gândește că fragmentarea dreptei este soluția pentru România și nu face altceva, decât să joace după cum cântă domnul premier Victor Viorel Ponta. Tăriceanu servește interesele lui Ponta și ale PSD, condiționat desigur, cu funcția de președinte al Senatului pentru domnul Tăriceanu”. Reprezentanta PD-L, a declarat că totul se joacă pe privilegiile domnului Tăriceanu. ”Aici nu e vorba nici de români, nici de România nici de șansa dreptei în România. Procesul de unificare al Dreptei, este marele proiect politic de țară al anului 2014, iar Ponta face tot posibilul să împiedice acest proiect, și reușește cu oamenii mai slabi. Uitați-vă cine i s-a alăturat lui Tăriceanu, echipa trădătorilor…”.
Ovidiu Silaghi, fost șef al PNL Satu Mare, a fost primul pe lista deputatei PD-L, pe care l-a descalificat. Paul a spus despre Silaghi că, în ultima zi de înscriere a candidaturilor pentru europarlamentare, a trădat echipa PNL, a îmbrăcat culoarea roșie și a candidat alături de echipa PSD. ”S-a pesedizat într-o secundă. Interesul lui personal a dictat asta. Nu cred în acești politicieni lipsiți total de caracter, nu cred! Nu cred că trădarea este o virtute în politica românească” a conchis parlamentara.
La întrebarea dacă Mihai Răzvan Ungureanu va fuziona cu PD-L, lidera democrat – liberală a afirmat scurt. ”DA!” Dar răspunzând în continuare , unui zvon potrivit căruia, MRU l-ar înlocui pe Cătălin Predoiu în ce privește candidatura acestuia la prezidențiale din partea PD-L, deputata sătmăreană a negat. ”Nu. Nici vorbă! Nu este adevărat. Domnul Cătălin Predoiu este candidatul PD-L la prezidențiale, el este în competiție”
Lidera PD-L, Andreea Paul a mai precizat că vor da, atât formațiunea din care face parte dar și PNL, cel mai bun candidat care poate câștiga competiția prezidențială a Dreptei. ”Eu sunt politician serios, nu umblu cu păreroligia după mine. Vreau ca cel mai bun, om cu adevărat care crede în valorile Dreptei, candidatul cel mai bun să-l punem la înaintare. Care să dea ulterior o guvernare de Dreapta, pentru că miza nu este legată de alegerile prezidențiale, ci și de viitor”.

Andreea POCOL

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus