Arbitrul internațional Istvan Kovacs a primit titlul de Cetățean de Onoare al Careiului Reviewed by CD on . La Teatrul Municipal Carei a avut loc ceremonia de înmânare a titlului de Cetățean de Onoare al Careiului arbitrului internațional Kovacs Istvan şi de înmânare La Teatrul Municipal Carei a avut loc ceremonia de înmânare a titlului de Cetățean de Onoare al Careiului arbitrului internațional Kovacs Istvan şi de înmânare Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Arbitrul internațional Istvan Kovacs a primit titlul de Cetățean de Onoare al Careiului

Arbitrul internațional Istvan Kovacs a primit titlul de Cetățean de Onoare al Careiului

Arbitrul internațional Istvan Kovacs a primit titlul de Cetățean de Onoare al Careiului
La Teatrul Municipal Carei a avut loc ceremonia de înmânare a titlului de Cetățean de Onoare al Careiului arbitrului internațional Kovacs Istvan şi de înmânare a titlurilor PRO URBE fostului grădinar șef și director al DSPL Carei, Adorján Csaba, respectiv directorului Direcției de Cultură Carei, Bogdan Georgescu.
Kovács István s-a născut în Carei în 1984.
De profesie profesor de sport, a debutat ca arbitru în Liga 1 în anul 2007, unde, la doar 22 de ani a condus deja Supercupa României. În această ligă a arbitrat 320 de meciuri fiind momentan pe locul 4 ca meciuri arbitrate în România. A arbitrat o finală de cupă și două supercupe.
Kovács este din 2010 arbitru internațional FIFA, fiind cel mai tânăr arbitru FIFA din Europa. Până în anul 2021 a fost șeful Comisiei de arbitri din județul Satu Mare.
În 2014 a arbitrat finala Euro u19 și semifinala Serbia – Portugalia, în 2019 la turneul final UEFA Under 21 din Italia, FIFA U-17 World Cup Brazil, sfertul de finală Franța- Spania, în 2020 la turneul final a Campionatului European, în 2021-2022 semifinala Uefa Champions Leauge și în 2022 finala Uefa Conference Leauge de la Tirana, dintre AS Roma și Feyenoord.
Are la activ 98 meciuri internaționale și în total 155 de meciuri ca arbitru principal sau al patrulea oficial.
Kovács István a participat la Campionatul mondial de fotbal din Qatar, acolo unde au fost prezenți doar 36 de arbitri din întreaga lume. A fost delegat ca al patrulea oficial la 8 partide, prima fiind chiar meciul de deschidere al Campionatului Mondial de Fotbal, fiind primul arbitru român prezent la un asemenea eveniment fotbalistic major, după o pauză de 24 ani.
La începutul acestui an a fost delegat la Cupa Națiunilor Golfului, unde a arbitrat inclusiv finala competiției, după care va arbitra la Campionatul mondial al cluburilor din Maroc.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus