Scrisoare adresată sătmărenilor, de către Dorel Coica Reviewed by CD on . Mai sunt câteva zile până la alegerile locale, iar actualul edil șef, candidatul PSD pentru Primăria municipiului Satu Mare le transmite un mesaj tuturor sătmăr Mai sunt câteva zile până la alegerile locale, iar actualul edil șef, candidatul PSD pentru Primăria municipiului Satu Mare le transmite un mesaj tuturor sătmăr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Scrisoare adresată sătmărenilor, de către Dorel Coica

Scrisoare adresată sătmărenilor, de către Dorel Coica

Scrisoare adresată sătmărenilor, de către Dorel Coica

Dorel_Scrisoare_IntMai sunt câteva zile până la alegerile locale, iar actualul edil șef, candidatul PSD pentru Primăria municipiului Satu Mare le transmite un mesaj tuturor sătmărenilor, în care îi îndeamnă pe cetățeni să-l susțină în continuare.
În continuare redăm scrisoarea adresată sătmărenilor
„M-am dedicat administrației locale în acești 4 ani. Am muncit temeinic, cu efort susținut și încercări repetate pentru tine, pentru noi toți. Munca depusă și proiectele realizate sunt o confirmare a faptului că orașul se îndreaptă spre un viitor mai bun.
În acest an s-au deschis și se vor deschide axe de finanțare. Avem posibilitatea ca proiectele scrise în perioada 2012-2016 să fie finanțate pe aceste axe. Asta înseamnă că vom avea resurse financiare mai mari și posibilități mai bune de dezvoltare a municipiul Satu Mare.
Principiile care au la bază dezbinarea oamenilor nu mă caracterizează. Îmi pare rău pentru anumiți candidați, ei nu înțeleg că vremea scandalului și a intrigilor a luat sfârșit. Cetățenii caută un lider care să lupte pentru fiecare dintre ei, indiferent de naționalitate, culoare, religie sau orientare politică.
Este important să conștientizăm prezentul pentru a putea clădi viitorul: pentru copiii noștri, pentru liniștea părinților. Vreau ca întoarcerea tinerilor acasă să fie un deziderat real.
Votul tău contează! Îndemn sătmărenii să își exercite dreptul constituțional de a vota și să aleagă cu mintea și sufletul, dar să fie conștienți că ne trebuie continuitate pentru a putea derula proiectele începute încă din 2012.
Sunt mândru că sunt primarul vostru!
Primarul tuturor sătmărenilor,
Cu respect,

Dorel Costel Coica”

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus