Trebuie să prezentați bani la trecerea graniței cu Ucraina Reviewed by CD on . Consulatul General al Ucrainei la Suceava informează că la 19 decembrie 2013 a intrat în vigoare OUG a Cabinetului de Miniștri al Ucrainei Nr.84 prin care fieca Consulatul General al Ucrainei la Suceava informează că la 19 decembrie 2013 a intrat în vigoare OUG a Cabinetului de Miniștri al Ucrainei Nr.84 prin care fieca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trebuie să prezentați bani la trecerea graniței cu Ucraina

Trebuie să prezentați bani la trecerea graniței cu Ucraina

Trebuie să prezentați bani la trecerea graniței cu Ucraina

Consulatul General al Ucrainei la Suceava informează că la 19 decembrie 2013 a intrat în vigoare OUG a Cabinetului de Miniștri al Ucrainei Nr.84 prin care fiecare cetățean străin (inclusiv cetățeanul român) și apatrid pentru a intra și călători în Ucraina trebuie să prezinte adeverință de venituri salariale sau confirmarea fondurilor (numerar) în valoarea 80Euro pe zi+ 400 Euro extra.

Controlul asupra disponibilității financiare adecvate se face:
1. la misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Ucrainei, în cadrul eliberării vizelor pentru a intra în Ucraina,
2. la punctele de trecere a frontierei de stat, controlul de frontieră,
3. la organe regionale ale Serviciului de Stat pentru Migrații, în cadrul prelungirii șederii pe teritoriul Ucrainei și aprobarea invitațiilor la străini și apatrizi pentru a obține o viză în Ucraina.
Consulatul General al Ucrainei la Suceava atrage atenția cetățenilor români care vor solicita trecerea frontierei de stat în Ucraina să fie gata pentru prezentarea (verificarea) scopului călătoriei și disponibilitățile financiare adecvate în conformitate cu normele de drept din Ucraina.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus