Toate locurile de muncă vacante trebuie comunicate la AJOFM Reviewed by CD on . Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, informează agenții economici din județ că au obligația de a comunica la agenție toate locurile de m Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, informează agenții economici din județ că au obligația de a comunica la agenție toate locurile de m Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Toate locurile de muncă vacante trebuie comunicate la AJOFM

Toate locurile de muncă vacante trebuie comunicate la AJOFM

Toate locurile de muncă vacante trebuie comunicate la AJOFM

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, informează agenții economici din județ că au obligația de a comunica la agenție toate locurile de muncă vacante.

Această obligație este dată de prevederile Legii nr.76/2002 cu modificările șI complectările ulterioare care la art. 10 prevede obligativitatea comunicării tuturor locurilor de muncă vacante în timp de cinci zile lucrătoate de la vacantarea lor.
Angajatorii care au încadrat în muncă, conform legii, persoane din randul beneficiarilor de îndemnizații de șomaj, au obligația de a anunța în termen de 3 zile agențiile pentru ocuparea forței de muncă la care aceștia au fost înregistrați.
De asemenea, angajatorii au obligatia sa comunice la AJOFM Satu Mare ocuparea locurilor de munca vacante care au fost communicate conform alin.(1) al art.10, in termen de o zi de la data ocuparii acestora, in conditiile legii.
Nerespectarea acestor termene se sanctioneaza cu amenda de la 3.000 lei la 10.000 lei in conformitate cu art.113 litera k) din Legea 76/2002

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus