S-a inaugurat prima pistă de karting din Satu Mare Reviewed by CD on . Sătmărenii pasionaţi de viteză şi de senzaţii tari pot să-şi consume adrenalina la singura pistă de karting din judeţ care s-a deschis marţi la Ciuperceni. Desc Sătmărenii pasionaţi de viteză şi de senzaţii tari pot să-şi consume adrenalina la singura pistă de karting din judeţ care s-a deschis marţi la Ciuperceni. Desc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»S-a inaugurat prima pistă de karting din Satu Mare

S-a inaugurat prima pistă de karting din Satu Mare

S-a inaugurat prima pistă de karting din Satu Mare

Sătmărenii pasionaţi de viteză şi de senzaţii tari pot să-şi consume adrenalina la singura pistă de karting din judeţ care s-a deschis marţi la Ciuperceni. Deschiderea oficială s-a dovedit a fi un eveniment de mare anvergură, cei care practică acest sport auto, şi nu numai, aplaudând la scenă deschisă naşterea kartingului în Satu Mare.
Proprietarul pistei spune că judeţul Satu Mare a avut mare nevoie de o atracţie turistică care să reunească cetăţenii într-un spaţiu amenajat după cele mai înalte standarde, şi care să le pună adrenalina în mişcare, atât la propriu cât şi la figurat.
Pista a fost amenajată pe o lungime de 860 de metri, valoarea investiţiei ridicându-se la aproximativ 500 de mii de euro.
La deschiderea oficială a pistei a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean care a subliniat importanţa acestor investiţii private.
Pista de karting de la Ciuperceni este cea mai mare din nord-vestul ţării, iar împătimiţii acestui sport vor avea ocazia să se antreneze în judeţul lor pentru competiţiile naţionale şi internaţionale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus