Proprietarii clădirilor din Centrul Vechi, somați să le renoveze Reviewed by CD on . Administratorul public al municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, a anunțat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că a fost finalizat inventarul tuturor clăd Administratorul public al municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, a anunțat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că a fost finalizat inventarul tuturor clăd Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Proprietarii clădirilor din Centrul Vechi, somați să le renoveze

Proprietarii clădirilor din Centrul Vechi, somați să le renoveze

Proprietarii clădirilor din Centrul Vechi, somați să le renoveze

Administratorul public al municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, a anunțat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că a fost finalizat inventarul tuturor clădirilor aflate în zona de protecție a monumentelor istorice din Centrul Vechi al municipiului Satu Mare și se pregătește un plan de intervenție majoră pentru reabilitarea acestora.

Este vorba despre un număr de 100 clădiri, aflate în diferite stări de degradare, ia proprietarii acestora vor primi somații pentru reabilitarea lor, în caz contrar urmând să fie taxați cu impozite majorate.
În același timp, Primăria Satu Mare se gândește să asigure fonduri măcar pentru renovarea fațadelor acestor clădiri, urmând ca banii să fie recuperați ulterior de la proprietari.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus