Pregătiţi-vă banii pentru impozite! Reviewed by CD on . Primarul municipiului Satu Mare aduce la cunoştinţa tuturor contribuabililor că începând cu data de 31.01.2014 pot fi consultate pe site-ul municipiului Satu Ma Primarul municipiului Satu Mare aduce la cunoştinţa tuturor contribuabililor că începând cu data de 31.01.2014 pot fi consultate pe site-ul municipiului Satu Ma Rating: 0
Ești aici: Acasă » Economie»Pregătiţi-vă banii pentru impozite!

Pregătiţi-vă banii pentru impozite!

Pregătiţi-vă banii pentru impozite!

Primarul municipiului Satu Mare aduce la cunoştinţa tuturor contribuabililor că începând cu data de 31.01.2014 pot fi consultate pe site-ul municipiului Satu Mare www.satu-mare.ro deciziile de impunere care conţin obligaţiile de plată la bugetul local pentru anul fiscal 2014.

Contribuabilii persoane fizice pot opta şi pentru plata online prin intermediul portalului www.ghişeul.ro
Pentru aceasta trebuie să se prezinte personal la sediul Direcţiei Impozite şi Taxe Locale, unde să depună o cerere şi o copie a actului de identitate pentru a-şi ridica plicul cu parolele de acces.
Precizăm că acest portal este operaţional doar pentru persoane fizice, el neputând fi utilizat în prezent de către persoane juridice. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să sunaţi la 0261- 768209.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus