Piața de Vechituri din Satu Mare NU se mută nicăieri Reviewed by CD on . Contrar informațiilor alarmiste care au circulat miercuri dimineața în presa locală, Piața de Vechituri va rămâne în același loc. Ba mai mult, va fi modernizată Contrar informațiilor alarmiste care au circulat miercuri dimineața în presa locală, Piața de Vechituri va rămâne în același loc. Ba mai mult, va fi modernizată Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Piața de Vechituri din Satu Mare NU se mută nicăieri

Piața de Vechituri din Satu Mare NU se mută nicăieri

Piața de Vechituri din Satu Mare NU se mută nicăieri

Contrar informațiilor alarmiste care au circulat miercuri dimineața în presa locală, Piața de Vechituri va rămâne în același loc. Ba mai mult, va fi modernizată.

Primarul Dorel Coica a precizat în cadrul unei conferințe de presă că există, într-adevăr, o sentință judecătorească emisă anul trecut, prin care se prevede despăgubirea unei familii care a solicitat retrocedarea terenului de sub actuala Piață de Vechituri, dar de această despăgubire se ocupă Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților, fără ca municipiul Satu Mare să fie afectat în vreun fel.
“Primăria nu a pierdut nimic. În urma unei sentințe care a rămas definitivă, instituția centrală care se ocupă de aceste probleme îi va despăgubi pe cei care au revendicat terenul respectiv. Deci, în continuare, Piața de Vechituri va rămâne acolo. Am căutat în acest an să o cosmetizăm puțin, iar după ce se va finaliza acest dosar cu despăgubirea atunci ne gândim la un proiect care să însemne reabilitarea în totalitate a pieței. Până atunci noi nu am făcut investiții mari și nu am cheltuit bani publici, deoarece știam că terenul e în litigiu și așteptam să vedem cum se rezolvă acest caz” – a declarat primarul Dorel Coica.
El a precizat că, până în acest moment, Primăria Satu Mare nu a primit nici o înștiințare oficială despre rezultatul procesului de retrocedare, dar a primarul a fost anunțat verbal de către avocatul familiei respective.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus