O adolescentă a căzut cu bicicleta. Frâna de pe ghidon i-a penetrat abdomenul. Reviewed by CD on . Serviciul Județean de Ambulanță a fost solicitat sâmbătă, la ora 18.08, prin numărul unic de urgență 112, pentru a trimite o ambulanță la Carei la o fetiță de 1 Serviciul Județean de Ambulanță a fost solicitat sâmbătă, la ora 18.08, prin numărul unic de urgență 112, pentru a trimite o ambulanță la Carei la o fetiță de 1 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»O adolescentă a căzut cu bicicleta. Frâna de pe ghidon i-a penetrat abdomenul.

O adolescentă a căzut cu bicicleta. Frâna de pe ghidon i-a penetrat abdomenul.

O adolescentă a căzut cu bicicleta. Frâna de pe ghidon i-a penetrat abdomenul.

Serviciul Județean de Ambulanță a fost solicitat sâmbătă, la ora 18.08, prin numărul unic de urgență 112, pentru a trimite o ambulanță la Carei la o fetiță de 15 ani care a căzut cu bicicleta, iar frâna de pe ghidon i-a penetrat abdomenul.

La fața locului s-au deplasat echipajele SMURD și ambulanță. Ghidonul a fost tăiat cu grijă de pompieri astfel încât bucata metalică din frână să nu fie mobilizată sau extrasă.
Adolescenta prezenta funcții vitale în limite normale, a fost conștientă și a fost transportată pentru extragerea corpului străin la o secție de chirurgie.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus