Loga Dance School aniversează cinci ani de existenţă cu o gală royală Reviewed by CD on . Cea mai cunoscută şcoală de dans din Satu Mare, Loga Dance School, aniversează cinci ani de existenţă în oraş. Cu această ocazie, va avea loc cea de-a şasea gal Cea mai cunoscută şcoală de dans din Satu Mare, Loga Dance School, aniversează cinci ani de existenţă în oraş. Cu această ocazie, va avea loc cea de-a şasea gal Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Loga Dance School aniversează cinci ani de existenţă cu o gală royală

Loga Dance School aniversează cinci ani de existenţă cu o gală royală

Loga Dance School aniversează cinci ani de existenţă cu o gală royală

Cea mai cunoscută şcoală de dans din Satu Mare, Loga Dance School, aniversează cinci ani de existenţă în oraş. Cu această ocazie, va avea loc cea de-a şasea gală de dans.

La fel ca în fiecarea toamnă, şi în acest an sătmărenii sunt invitaţi la tradiţionala gală de dans a şcolii Loga Dance School din Satu Mare.

Evenimentul din acest an se va desfăşura la Teatrul de Nord Satu Mare în data de 31 octombrie, de la ora 20.00. Vor prezenta zece stiluri de dans atât sportivii performanţi ai şcolii, cât şi profesorii de dans standard, Loga Hajnalka şi Vekony Viktor, care formează o pereche şi pe ringurile de dans de competiţii.

Preţul unui bilet este 15 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus