Jeep Renegade, căutat în Germania, descoperit la Petea Reviewed by CD on . În data de 1 iunie, aproape de miezul nopții, s-a prezentat în P.T.F. Petea, pe sensul de intrare în țară, un cetățean italian, C.V., în vârstă de 31 ani, care În data de 1 iunie, aproape de miezul nopții, s-a prezentat în P.T.F. Petea, pe sensul de intrare în țară, un cetățean italian, C.V., în vârstă de 31 ani, care Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Jeep Renegade, căutat în Germania, descoperit la Petea

Jeep Renegade, căutat în Germania, descoperit la Petea

Jeep Renegade, căutat în Germania, descoperit la Petea

În data de 1 iunie, aproape de miezul nopții, s-a prezentat în P.T.F. Petea, pe sensul de intrare în țară, un cetățean italian, C.V., în vârstă de 31 ani, care conducea un autoturism marca Jeep Renegade, înmatriculat în Italia.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autorităţile germane în data de 22 mai 2017.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 81.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus