FC Bihor – Olimpia Satu Mare 0-0 Reviewed by CD on . Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, în deplasare la Oradea, meciul etapei a 19-a a Ligii a II-a la fotbal în compania formației FC Bihor. Sătmărenii s-au înto Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, în deplasare la Oradea, meciul etapei a 19-a a Ligii a II-a la fotbal în compania formației FC Bihor. Sătmărenii s-au înto Rating: 0
Ești aici: Acasă » Sport»FC Bihor – Olimpia Satu Mare 0-0

FC Bihor – Olimpia Satu Mare 0-0

FC Bihor – Olimpia Satu Mare 0-0

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, în deplasare la Oradea, meciul etapei a 19-a a Ligii a II-a la fotbal în compania formației FC Bihor. Sătmărenii s-au întors acasă cu un punct.

Elevii antrenorului Tiberiu Csik au avut de disputat un meci destul de greu la Oradea deoarece FC Bihor s-a dovedit a fi un adversar greu de învins.
A fost un meci echilibrat, dar fără prea multe ocazii de poartă. În prima parte a jocului, Bujor și Rus au fost aproape de a marca, însă au intrat la vestiare cu scorul de 0-0.
În partea a doua a jocului, gazdele au avut câteva ocazii prin Sorian, Zs. Lukacs și Cigan, dar fără succes. De partea cealaltă, în minutul 79, Sălăgeanu l-a întins bine pe portarul orădean, cu un şut la colţul lung de la marginea careului, dar Fildan a scos în corner.
Cu toate că spre finalul partidei sătmărenii au încercat să atace mai mult, nu au reușit să pună în pericol poarta apărată de Fildan și astfel tabela a indicat la final scorul alb, 0-0.
Menționăm că și de această dată Olimpia Satu Mare a fost susținută de cele două galerii, Commando Oli și Sezione Ostile.
Olimpia: Anca-Trip – D. Muntean, Onicaş, Heil, Iuhas (cpt.) – Svarczkopf, Selagea – Bic (67 Micaș), Faur (46 Sălăgeanu), R. Rus – Bujor (60 Feier).
Olimpia Satu Mare rămâne pe locul 6 în clasament cu 24 de puncte și urmează să întâlnească miercuri, de la ora 15.00, pe teren propriu, liderul grupei, ACS Poli Timișoara.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus