când se va rupe plasa şi va cădea bucata de zid peste maşini Reviewed by CD on . Nu doar tencuiala, ci o bucată serioasă de zid s-a desprins din pasajul care face legătura între Piaţa 25 Octombrie şi digul Someşului şi care, după cum se vede Nu doar tencuiala, ci o bucată serioasă de zid s-a desprins din pasajul care face legătura între Piaţa 25 Octombrie şi digul Someşului şi care, după cum se vede Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»când se va rupe plasa şi va cădea bucata de zid peste maşini

când se va rupe plasa şi va cădea bucata de zid peste maşini

când se va rupe plasa şi va cădea bucata de zid peste maşini

Nu doar tencuiala, ci o bucată serioasă de zid s-a desprins din pasajul care face legătura între Piaţa 25 Octombrie şi digul Someşului şi care, după cum se vede, se dezmembrează încet-încet.

Norocul şoferului care şi-a parcat maşina scumpă fix sub pasaj este că bucata de zid a căzut în plasa pusă acolo anul trecut, ca soluţie provizorie tocmai pentru evitarea unor asemenea incidente.
Însă nici plasa nu mai rezistă prea mult, după cum se vede într-o altă porţiune a pasajului, unde e deja ferfeniţă.
Cu toate că pe sub pasajul respectiv intră şi ies zilnic sute de maşini în „parcarea şefilor” de pe platoul din Centrul Nou, însă nimeni din Palatul Administrativ nu pare să fie foarte deranjat de acest aspect, deschidem pariurile, invitându-vă să estimaţi cam când se va rupe plasa sub greutatea bucăţii desprinse din zid!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus