Bătrân de 94 de ani tâlhărit și bătut în propria casă. Tâlharul a fost reținut. Reviewed by CD on . Un bărbat de 39 de ani din Tăşnad, suspectat de comiterea unei tâlhării, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Poliţia din Tăşnad a fost sesizată marți, Un bărbat de 39 de ani din Tăşnad, suspectat de comiterea unei tâlhării, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Poliţia din Tăşnad a fost sesizată marți, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bătrân de 94 de ani tâlhărit și bătut în propria casă. Tâlharul a fost reținut.

Bătrân de 94 de ani tâlhărit și bătut în propria casă. Tâlharul a fost reținut.

Bătrân de 94 de ani tâlhărit și bătut în propria casă. Tâlharul a fost reținut.

Un bărbat de 39 de ani din Tăşnad, suspectat de comiterea unei tâlhării, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Poliţia din Tăşnad a fost sesizată marți, în jurul orei 12:00, de către un bărbat de 94 de ani din Tăşnad, despre faptul că în urmă cu o jumătate de oră a fost victima unei tâlhării.
Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, a fost constituită o echipă mixtă de cercetare, formată din poliţişti judiciarişti şi tehnician criminalist, care, la scurt timp de la sesizare, a reuşit identificarea principalului bănuit de comiterea faptei în persoana unui bărbat de 39 de ani din localitate.
Din cercetări a rezultat că în jurul orei 11.30, cel în cauză s-a prezentat la locuinţa victimei sub pretextul că intenţionează să cumpere mobilier şi profitând de neatenţia victimei, a luat de pe masă 1.100 lei.
Victima a sesizat la timp intenţia bărbatului şi a intervenit încercând să-l oprească să plece şi să-şi recupereze banii, dar a fost împinsă, iar în urma căzăturii s-a lovit în zona capului şi a picioarelor. În cele din urmă, agresorul a părăsit locuinţa victimei, luând cu el 200 de lei.
Pe baza descrierii semnalmentelor şi a activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti, cel în cauză a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive, în cadrul dosarului penal în care acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus