Antrenează-ți creierul: descarcă și tu aplicația Cultură Generală 2016 Reviewed by CD on . Dacă tot stăm cu telefoanele lipite de mâini aproape fără pauză, am putea să le găsim și o altă utilitate, pe lângă eternele aplicații cu scop social, precum Fa Dacă tot stăm cu telefoanele lipite de mâini aproape fără pauză, am putea să le găsim și o altă utilitate, pe lângă eternele aplicații cu scop social, precum Fa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Antrenează-ți creierul: descarcă și tu aplicația Cultură Generală 2016

Antrenează-ți creierul: descarcă și tu aplicația Cultură Generală 2016

Antrenează-ți creierul: descarcă și tu aplicația Cultură Generală 2016

Dacă tot stăm cu telefoanele lipite de mâini aproape fără pauză, am putea să le găsim și o altă utilitate, pe lângă eternele aplicații cu scop social, precum Facebook, Whatsapp, Instagram, Messenger și nu numai.
În Google Play există numeroase aplicaţii Android româneşti, însă unele dintre ele nu sunt cunoscute publicului larg, în primul rând din cauza promovării reduse.
Sistemul de operare Android a cunoscut o ascensiune puternică în România în ultimii ani, generată parţial de faptul că acesta este disponibil pe o gamă variată de smartphone-uri, inclusiv pe modele cu preţ accesibil.
Inevitabil, succesul acestui sistem de operare i-a determinat pe programatorii români să realizeze aplicaţii româneşti pentru Android, iar în ultima perioadă inclusiv companiile şi publicaţiile renumite s-au orientat puternic spre acest OS.
În martie – aprilie 2016, firma Malev Soft din Satu Mare a finalizat aplicația „Cultura Generala 2016”, care se poate descărca gratuit de pe Magazin Play. Până în prezent, aplicația a fost descărcată de peste 40.000 de utilizatori și se bucură de o recenzie de 4,2 din 5.
O aplicație despre cultura generală a Romaniei dar și cea mondială. Puteți alege din cele 13 categorii la care înterbări să răspundeți și să alegeți din sutele de teste de cultură generală. Această nouă aplicație este dezvoltată de Malev Soft și are un nume simplu Cultură Generală 2016. În continuare ce aduce nou acest joc:
– 1000 de întrebări noi
– întrebări și răspunsuri
– rating bar
– posibilitatea de a da sugestii
– deesign nou și inovativ
– meniu cu opțiuni
– domenii diversificate
Fiecare tară are frumusetile ei. Cultura generală nu înseamnă o cunoștintă vastă într-un singur domeniu ci în mai multe. Fiecare poate să raspundă greșit la întebari pentru că la final aplicația vă v-a arăta răspunsurile corecte. Dacă raspunde-ți corect apasați doar next pentru întrebarea urmatoare și încercati dinou pentru a începe dinou cu un nou set de întrebari de cultură generală!
Fiecare om se defineste prin cunostiintele sale. Astfel cultura generală reprezinta o mare parte a acestei lature umane. Cultura generala îmbogățeste sufletul și creierul uman. Fiecare este responsabil să o dezvolte, alimenteze și să dea la ațtii cunoștiintele de cultură generală.

Link către aplicație: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.makemedroid.keye754802c

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus