Lidera PMP Satu Mare, Laura Bota – mesaj de felicitare pentru polițiștii de frontieră sătmăreni! Reviewed by CD on . Preşedinta Partidului Mişcarea Populară Satu Mare, Laura Bota, a transmis joi un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Poliţiei de Frontieră, apreciind activitate Preşedinta Partidului Mişcarea Populară Satu Mare, Laura Bota, a transmis joi un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Poliţiei de Frontieră, apreciind activitate Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lidera PMP Satu Mare, Laura Bota – mesaj de felicitare pentru polițiștii de frontieră sătmăreni!

Lidera PMP Satu Mare, Laura Bota – mesaj de felicitare pentru polițiștii de frontieră sătmăreni!

Lidera PMP Satu Mare, Laura Bota – mesaj de felicitare pentru polițiștii de frontieră sătmăreni!

Preşedinta Partidului Mişcarea Populară Satu Mare, Laura Bota, a transmis joi un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Poliţiei de Frontieră, apreciind activitatea acestei instituţii ,ca fiind deosebit de importantă în actualul context conflictual din estul României. ”Astăzi, 24 iulie 2014, poliţiştii de frontieră îşi celebrează ziua aniversară, odată cu împlinirea a 150 de ani de când domnitorul Alexandru Ioan Cuza a dispus unirea instituţiilor responsabile de paza graniţelor din Ţara Românească şi Moldova”.
„Faptul că în prezent Poliţia de Frontieră Română funcţionează la standarde europene, este o consecinţă a demersurilor făcute de instituţiile statului, mai ales după intrarea României în Uniunea Europeană, act de o valoare monumentală pentru istoria modernă a ţării noastre, la care a contribuit decisiv şi preşedintele Traian Băsescu. Buna desfăşurare a activităţii acestei instituţii este cu atât mai necesară în această perioadă, având în vedere conflictele derulate în ţara vecină Ucraina, în imediata apropiere a judeţului Satu Mare. Consider că România trebuie să fie pregătită pentru orice tip de acţiune care ar aduce atingere securităţii naţionale, iar cei care veghează la graniţe sunt primii chemaţi să intervină în asemenea situaţii nedorite”, a apreciat lidera PMP Satu Mare, într-un comunicat de presă remis joi.
​ Lidera PMP Satu Mare, Laura Bota i-a felicitat pe cei aproape 700 de poliţişti de frontieră care activează în structurile din judeţul Satu Mare, respectiv la punctele de frontieră Aeroport Satu Mare şi cele din Carei, Urziceni, Berveni, Petea, Halmeu, Tarna Mare şi Negreşti-Oaş. „Îi felicit pe toţi lucrătorii Poliţiei de Frontieră Satu Mare pentru eforturile depuse în beneficiul liniştii şi siguranţei sătmărenilor şi sunt convinsă că munca lor este apreciată la adevărata sa valoare. Cu ocazia acestei zile aniversare, le doresc un sincer La Mulţi Ani, multă sănătate, putere de muncă şi împliniri, alături de familiile lor”, a conchis Laura Diana Bota.

Andreea POCOL

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus